روی پاهای خودم پرفروش ترین کتاب
روی پاهای خودم پرفروشترین کتاب
ایمی پردی سرگذشت دختر آمریکایی است که خودش نوشته است. او در سالهای نخست جوانی به نوعی شوک عفونی مثل مننژیت دچار شد؛ عفونت سراسر بدنش را فراگرفت و گلبولهای سفید خونش به پایینترین حد ممکن رسید، کلیههایش را به سرعت از دست داد و توانایی پاهایش هم از بین رفت.
اما تصمیم گرفت خودش را نباخته و با تلاش و کوشش زندگی مستقل و پر نشاطی را آغاز کرد. به طوری که در مسابقات پارالمپیک سوچی به مدال برنز دست یافت.
او سرگذشت زندگی خود را از کودکی تا جوانی و رفتن به دانشگاه و آسیبهای جسمیاش و سپس تلاش برای حیات مجدد در این کتاب به تفصیل گزارش نموده است.
این اثر توسط نیویورک تایمز به زبان انگلیسی در سال 2014/1393 منتشر گردید و به سرعت با استقبال فراوان مردم مواجه شد و چند چاپ آن هم با تیراژ میلیونی به فروش رفت. خانم فرزانه فیروز کوهی آن را به فارسی برگرداند و در سال 96 توسط انتشارات کولهپشتی در تهران در تیتراژ 500 نسخهای منتشر شده است.
خبرهایی میرسد که این اثر در فرهنگها و کشورهای مختلف با استقبال مواجه شده و چند ترجمه از آن در سالهای آتی عرضه خواهد شد.
این کتاب به عنوان یک درس و یک تجربه برای معلولان ایرانی است که با نوشتن سرگذشت خود یا نوشتن کتاب پیرامون موضوعات مختلف استعدادها و توانمندیهای خود را به جهان معرفی کنند، همچنین از این طریق به درآمد عالی و شهرت خواهند رسید.
امید است همه معلولان ایران نیز مردم با مطالعه این کتاب راه صحیح پیشرفت و تکامل را یافته، زندگی خوبی داشته باشند.
دفتر فرهنگ معلولین، 22 اسفند 1396
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)