اولین رویداد استارتاپی نگرش ناب با محوریت تکنولوژی در اشتغال و زندگی معلولین
نگرش ناب: اولین رویداد خلق کسب و کار نوپای
استارت آپ ویژه اشتغال معلولان
به همت کانون معلولین توانا، اولین رویداد خلق کسب و کار نوپای نگرش ناب برای اولین بار در کشور برگزار شد.
در این برنامه شرکت کنندگان شامل: افرادی که ایده ای تجاری دارند، برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان کسب و کار باسرمایه کم و اینترنتی و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا در یک انتهای هفته ایده یا پروژه ای را مطرح و آماده نمایند.
در این رویداد شما روش ارایه ایده تان را به صورت آسانسوری فرا میگیرید .تیم تشکیل می دهید و یاد خواهید گرفت چگونه ایده خام و ساده تان را تجاری و پخته کنید .
مربیان و راهنماها مرتبا در کنار تیم شما حضور دارند .
فضا پراز انرژی و شادی ست و یاد میگیرید که به همدیگر کمک کنید ، تیمی عمل کنید و صد البته و با فرآیند هایی آشنا می شوید که شاید در طول یک دوره تحصیلی آکادمیک هم با آنها اینگونه آشنا نشوید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات اولین رویداد بهبود محیط کسب و کار با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، کانون توانا و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان گروه بهداشتی فیروز، کانون معلولین توانا و اول مارکت و با هدف یافتن ایده های جدید، ارزیابی و شناسایی روشهای ارتقای کیفیت نهادی و مقرراتی مرتبط با بهبود محیط کسب و کار و اشتغال معلولین و امکانسنجی اجرای آن در استان برگزارگردید.
در مراسم افتتاحیه که مهندس رضایی نیک مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، آقای امیر طاهرخانی نماینده اسبق شهرستان تاکستان و آقای وحید خسروی مدیرعامل هلدینگ ایده پردازان حضور داشتند، مهندس رضایی نیک مطالبی را در خصوص خلق نوآوری و خلاقیت و استفاده از توانایی ها و پتانسیل های سطح استان بیان نمودند.
رویداد خلق کسبوکار نوپای نگرش ناب یک رویداد آموزشی-تجربیست که در ۳ روز متوالی برگزار شد. در این برنامه شرکتکنندگان پرانگیزهای شامل برنامهنویسان، مدیران تجاری، فعالین استارتآپ، بازاریابهای حرفهای و طراحان گرافیک گرد هم آمدند و طی ۵۴ ساعت ایدههایشان را مطرح و گروه هایی را تشکیل دادند. در این رویداد که بیش از 110 شرکت کننده از استان های قزوین، تهران، فارس، یزد و البرزحضور داشتند ، 44 ایده در وهله اولیه ارایه شد که 10 ایده به مرحله ی نهایی راه یافت.
در پایان سه روز تلاش بی وقفه تیم ها در نهایت اپلیکیشن پنجره رتبه اول برگزیدگان را کسب کرد. تیم های چهارمغز و توانا گر هم در عنوان های دوم و سوم قرار گرفتند.
همچنین در روز اختتامیه آقای سید محمد موسوی بنیان گذار کانون معلولین توانا و آقای بهمن طاهرخانی نماینده مجلس شهر و همچنین دکتر محمودی مشاور سازمان فناوری اطلاعات کشور از سخنرانان بودند. شایان ذکر است بیش از 15 کسب و کار نوپا و اینترنتی از جمله وب سایت های شریک مامان، فرآموز، مجموعه شرکت های نت ملی و … از این رویداد حمایت کرده اند.
منبع: سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۵ دی ۱۳۹۵
مدیرعامل کانون معلولین: نخستین رویداد خلق کسبوکار نوپا در ایران به همت کانون معلولین توانا تاکستان برگزار میشود
به گزارش پیکتوانا؛ محمدرضا هادیپور با اعلام خبر اظهار داشت: نخستین رویداد خلق کسبوکار نوپای نگرش ناب برای اولیبار در ایران و به همت کانون معلولین شعبهی شهرستان تاکستان برگزار میشود.
وی ادامه داد: در این رویداد یکصد و ۲۰ فرد دارای ایدهی کسبوکار از سراسر ایران شرکت کردهاند که از فردا اول دیماه در دانشگاه آزاد تاکستان به ارائهی ایدههای خود خواهند پرداخت.
هادیپور زمان برگزاری نخستین رویداد خلق کسبوکارهای نوپا را ۱ تا ۳ دی ماه سال جاری اعلام کرد و گفت: این رویداد در سه محور آزاد، نقش تکنولوژی در زندگی و اشتغال برای افراد دارای معلولیت برگزار میشود.
با اشاره بر این مطلب که این رویداد از ۱ الی ۳ دی ماه برگزار میشود تاکید کرد: امیدواریم در این رویداد ایدههای خوبی در راستای اشتغالزایی برای افراد دارای معلولیت دریافت کنیم.
این عضو هیاتمدیرهی کانون معلولین برگزاری این رویداد را آغاز خوبی برای توجه صاحبان کار و حِرَف به مشاغل معلولان دانست و افزود: ایدههای مطرح شده در این رویداد توسط ۵ داور، داوری میشود و ۱۵ مربی که اقتصاددان و کارشناسان فضای کسبوکار هستند کار تیمهای کسبوکار را نظارت خواهند کرد و در پایان سه ایده بهعنوان برندگان نهایی این استارتاپ انتخاب خواهند شد.
هادیپور تصریح کرد: این رویداد فرصت خوبی برای افرادی است که طرحهای اقتصادی و کسبوکار داشته اما سرمایهی کافی برای اجرای آن را ندارند.
وی مطرح کرد: در این رویداد مدیران دولتی، کارآفرینان، مدیران حوزهی اقتصادی و تولید و سرمایهگذاران بخش خصوصی برای بهرهبرداری از ایدههای ناب و حمایت از ایدهپردازان حضور دارند.
مدیرعامل کانون توانا گروه بهداشتی فیرز، همراه اول و اول مارکت را از جمله اسپانسرهای مالی برگزاری این رویداد برشمرد و عنوان کرد: شرکت در این رویداد برای تمام دارندگان ایدههای کسبوکار آزاد بوده و هزینهی آن برای افراد دارای معلولیت بصورت نیمبها محسوب میشود.
محمدرضا هادیپور با بیان اینکه کارگاههای ارائهی طرح در سالن کشاورزی و نشستها در سالن آمفیتئاتر دانشگاه آزاد تاکستان برگزار خواهند شد اذعان کرد: برای شرکتکنندگان از استانهای دور خوابگاه و اسکان تهیه شده و برای شرکتکنندگان قزوینی وسایل حملونقل مهیا شده است.
منبع:، سایت کانون توانا قزوین، 30 آذر 1395
رئیسهیات مدیره ی کانون توانا در اختتامیهی رویداد استارتاپی: در شرایطی که دنیا بهنام معلول پول جمع میکند، کانون توانا دست به ارتقای دانش جامعه میزند
به گزارش پیکتوانا: رئیس هیات مدیرهی کانون معلولین توانا در اختتامیه رویداد خلق کسبوکار استارتاپی که برای نخستین بار در ایران و به همت کانون معلولین توانا شعبهی تاکستان و با حضور هیاتمدیره و اعضای کانون توانا، نمایندگان تاکستان در مجلس، مدیرکل ارتباطات و فناوری قزوین، و جمع زیادی از دانشجویان و محققان در دانشگاه آزاد واحد تاکستان برگزار شد اظهار داشت: در سراسر دنیا هرجا برای افراد دارای معلولیت n.g.o ایجاد کردند دست به جمعآوری پول و کمکبلاعوض زدند.
سید محمد موسوی تصریح کرد: در شرایطی که در همه جای دنیا از اغنیا پول گرفته و بین فقرا و معلولان توزیع میکنند و نوعی گدایی سیستماتیک راه انداختهاند، اعضای کانون معلولین توانا در فضاهای دانشگاهی وارد شده و با برگزاری استارتاپ به کمک علم، دانش و اقتصاد کشور آمدهاند.
وی افزود: فضای تفکر مدیران و کارکنان کانون معلولین توانا با فکر مرسوم در دنیا نسبت به معلولیت فاصلهی زیادی دارد و من به کانون معلولین توانا افتخار میکنم و این موفقیت را به آنها تبریک میگویم.
دبیر برگزاری مجامع هماندیشی تشکلهای معلولان کشور ادامه داد: افراد دارای معلولیت در کانون توانا نه تنها از فضای معلولیت و محدودیت جسم بیرون آمدهاند بلکه به جایی رسیدهاند که با انجام کارهای فرهنگی به دولت ارائهی طریق میکنند و حتی فراموش کردهاند که در دنیا برای معلولان پول و اعانه جمعآوری میشود.
موسس کانون معلولین توانا ضمن قدردانی از اعضای کانون معلولین در شعبهی تاکستان ابراز داشت: اعضای شعبهی تاکستان سالها با حداقل امکانات و در مظلومیت فعالیت کردند و من به وجودشان افتخار میکنم چرا که هنرمند اجتماعی کسی است که بتواند همهجانبه و با کمترین ریزش نیروی انسانی کار کند.
مقام عالی مشورتی سازمان ملل در حوزه افراد دارای معلولیت تاکید کرد: مشکل کشور با فروش نفت حل نمیشود از اینرو کارآفرین داروی تمام دردهای جامعه است و باید دست کارآفرین را بوسید.
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز با بیان اینکه پول باید در زیرساختهای جامعه اقتصادی کشور هزینه شود اذعان کرد: دولت تدبیر و امید باید کارآفرینان را بهعنوان دندانههای اصلی کلید خود استفاده کند تا قفلهای بسته باز شوند.
سید محمد موسوی با اشاره بر این مطلب که دولت باید بستر را برای رشد و تعالی کارآفرینان فراهم کند خاطرنشان کرد: کارآفرینان نقش مهمی در خلق اشتغال و ایجاد درآمد دارند بنابراین باید حفظ و نگهداری شوند و برای این کار به مراقبت و قوانین حمایتی خاص دارند.
وی همچنین دانشجویان را قلب تپندهی جامعه دانست و گفت: دانشجویان باید اهل تحقیق باشند، ارائهی طرح دهند و با کمک یکدیگر ایجاد پژوهشکده کرده و بتوانند به دولت پیشنهادات کارشناسانه بدهند.
این فعال حوزه معلولان کشور در پایان نست به ایجاد بسترهای شکوفا کنندهی استعدادهای جوانان ابراز امیدواری کرد و بیان کرد: امیدواریم به زودی به جامعهای بدون فاصلهی طبقاتی تبدیل شده و در دنیا بهعنوان کشوری اخلاقمدار، انساننگر با رویکردهای صحیح اجتماعی معرفی شویم.
منبع:، سایت کانون توانا قزوین، 3 دی 1395
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.