بازدید نسرین ابراهیمی و میثم صفری زوج ناشنوا هنرمند
نسرین ابراهیمی و میثم صفری ناشنوایان هنرمند ساکن قم
نسرین و میثم هر دو ناشنوا هستند و چند ماه از ازدواج آنها میگذرد، 15 آذر ماه 1395 برای گفتگو به دفتر فرهنگ معلولین تشریف آوردند. داستان آشنایی و ازدواج آنها شنیدنی است. خانم ابراهیمی که ساکن شهر قم است به تلویزیون دعوت میشود تا کارهایش را معرفی کند، این برنامه را آقای صفری در تهران میبیند و شیفته خانم میگردد و با تلاش فراوان شماره و آدرس او را از اداره بهزیستی قم پیدا میکند و زمینههای ازدواج آنها فراهم میگردد.
نسرین ابراهیمی لیسانس گرافیک دارد و در نقاشی، آثار معجزه آسا و بسیار زیبا دارد. میثم صفری در عکاسی خبره است و در سطح عالی از تجربه و هنر میباشند.
از آنها میپرسیم آیا تاکنون از ادارات دولتی به سراغ شما آمده و حالی از شما پرسیدهاند، پاسخ آنها منفی است.
مسئولین محترم بهزیستی و معاونان ایشان چه پاسخی برای آیندگان دارند که خواهند پرسید فرزندان این ملت که بهرغم معلولیت با تلاش فراوان تجربه و کار آموخته و کارهای ظریف هنر را به بهترین روش انجام میدهند ولی به آنان توجه نمیشود. آیا دولت موظف نیست زمینه اشتغال این افراد را در داخل یا خارج فراهم آورد؟ یا حداقل زمینه فروش آثار هنری آنان فراهم گردد؟ اگر نقاشیهای اینگونه هنرمندان در حراجیهای خارجی برود به بهترین قیمت به فروش میرسد ولی خودشان نمیتوانند و نیاز به پشتیبانی دارند، دولت چه پشتیبانیهای برای آنان داشته است؟
با توجه به اینکه هنرمندان دارای نوعی از معلولیت در ایران فراوان هستند پیشنهاد میشود سالانه حراجی آثار هنری در تهران و نیز در یکی از کشورهای همسایه مثل امارات برگزار گردد. این گونه اقدامات علاوه بر انتفاع مالی برای معلولین، موجب سرافرازی ایران است و به جهان نشان میدهد که ایران و معلولین ایران در عرصه هنر بسیار فعال هستند.
میثم و نسرین به توصیه مقامات ایرانی ازدواج کردهاند ولی عدم توجه به آنان، اجاره نشینی و نداشتن اجاره خانه، چه رسد به دیگر مخارج زندگی، عرصه را بر آنان تنگ کرده است.
دفتر فرهنگ معلولین یک تشکل مردمی و فرهنگی است و فقط میتواند اینگونه افراد را معرفی کند و طرح مشکل نماید و مسئولین و مقامات محترم را با چنین مشکلاتی با خبر نماید.
بهرحال این زوج جوان در زمینههای آموزش نقاشی و عکاسی به نوجوانان و جوانان؛ عکاسی از مناظر هنری یا از رخدادهای شخصی یا اجتماعی؛ نقاشی به روشهای سیاه قلم، رنگ و روغن و مداد رنگی از چهرهها، از مراسم و غیره آمادگی دارند.
کسی که چند صد میلیون برای عروسی فرزندش هزینه میکند اگر فقط چند میلیون از آن را به این نقاش جوان بدهد تا از مراسم فرزندش یک نقاشی زیبا تهیه کند. این نقاشی صدها سال میماند و یادآور زیبایی و اهمیت آن مراسم است. علاوه بر آن به چنین هنرمندان با ذوقی کمک کرده است.
مدیری که کارخانه و شرکت دارد و برای دفتر خود، دکوراسیون چند ده میلیون و گاه میلیاردی میسازد آیا نمیتواند چند میلیون کمتر هزینه دکوراسیون کند و به این هنرمندان مساعدت کند و آنان تصویر زیبایی از کارخانه یا دفتر کارش ترسیم و صدها سال خاطره این مساعدت را یادآور باشد.
اگر اقشار مختلف مردم وظیفه شناسی کنند و اگر مسئولین دولتی به تعهد و مسئولیت خود فکر کنند، بسیاری از مشکلات اینگونه هنرمندان رفع میشود.
دفتر فرهنگ معلولین درصدد تدوین کاتولوگی از آثار این زوج است و با انتشار آن به دنبال زمینهسازی اشتغال آنها میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)