نشست کارشناسی بخش عربی بانک جامع اطلاعات معلولان
اخبار بانک جامع اطلاعات معلولان
پنجشنبه 13 خرداد 95 ساعت 5 تا 7 بعدازظهر جلسه کارشناسی بانک در دفتر فرهنگ معلولان برگزار شد.
نخست محمد نوری مدیر دفتر فرهنگ معلولان از مهندس تقیزاده، اباذر نصر و دیگر افرادی که به رغم کمبودها توانستند به سرعت بانک را با حداکثر ظرفیت راهاندازی کنند تشکر کرد.
آنگاه مدیران بخشها، سعید محمدیاری مسئول منابع گویا، خانم ضیاییفر مسئول منابع بریل، اعظم قاسمی مسئول بخش فقه و حقوق و نهادهای حقوقی، الهه قاسمی و مریم قاسمی مسئول ورود اطلاعات، مهندس تقیزاده مسئول فنی و برنامهنویسی، علی نوری ناظر فنی و مدیر هماهنگی هر یک گزارش از پیشرفت کار و مشکلات گفتند.
پس از آن درباره نسخه عربی بانک بحث شد. مدیر بانک عربی معلولان آقای خلیفه الجوهر است. او مدیر مؤسسه الخیریة الایتام و ذوی الاحتیاجات الخاصة و متولی آرامگاه میثم تمار در نجف اشرف است. نیز آقای منتظر درباره ضرورت رسیدگی به معلولان عراق و لزوم راهاندازی بانک معلولان در عراق بحث کردند.
امید است به زودی نسخه انگلیسی و ترکی آن هم متولی پیدا کند و راهندازی گردد.
بانک معلولان در شبکه جهانی اینترنت به آدرس www.DataDisability.com قابل دسترسی است. این پیشرفت را به آحاد جامعه معلولان تبریک میگوییم.
لازم است همه افرادی که به چنین سامانههایی نیاز دارند و علاقهمند به چنین پیشرفتهایی میباشند با مراجعه به آن، به راهنمایی و اظهارنظر بپردازند.
باسلام
وظیفه خود می دانم از اقدام بسیارخوب واساسی دفترفرهنگ معلولین قم در راه اندازی بانک جامع اطلاعات معلولین که بی شک با تلاش و ممارست گروهی از متخصصان و صاحب نظران و صرف زمانهای زیاد بوقوع پیوسته است تشکر وقدردانی نموده و ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای تمامی دست اندرکاران آن نهاد محترم مردمی, امیدوارم در آینده شاهد موفقیت های بیش از پیش در عرصه خدمت به معلولان ایران و جهان اسلام باشیم. (adak_tourism@yahoo.com)