حضور در افتتاحیه ساختمان جدید انجمن حمایت از کودکان معلول بهشت
کودکان بهشت
افتتاح ساختمان جدید انجمن حمایت از کودکان معلول بهشت
دفتر فرهنگ معلولین/ 17 مهر 1394
انجمن خیریه حمایت از کودکان بهشت با نیازهای خاص ذهنی و جسمی و حرکتی استان اصفهان در سال 1376 آغاز به کار کرد ظاهراً اسم آن در ابتدا چیز دیگر مثل مؤسسه کودکان بهشت بوده ولی در سال 1385 به هنگام دریافت مجوز نام «انجمن حمایت از کودکان بهشت با نیازهای خاص ذهنی و جسمی حرکتی استان اصفهان» قطعی شد.
این انجمن معلولان جسمی حرکتی و معلولان اصلاح پذیر ذهنی را پذیرش میکند و با تلاشهای فراوان، آموزش میدهد، جامعه پذیر میکند و مهارتهای مختلف به آنها یاد میدهد. نیز برنامههای تفریحی، طبیعت گردی، درمانی، توانبخشی برای آنها دارد.
بودجه آن توسط خیرین و مردم تأمین میگردد و توانسته با خدمات و فعالیتهای بیشائبه و خالصانه خود نظرات مردم را جلب کند.
ساختمان این انجمن در خیابان طالقانی، قدیمی و دارای مشکلات فراوان بود، مرحوم بحرینی با اختصاص یک مبلغی در حدود یک میلیارد تومان، ساختمانی در خیابان فروغی برای انجمن تهیه کرد و توسط نیکوکاران دیگر بازسازی و تجهیز گردید. روز 17 مهرماه 94 این ساختمان توسط نیکوکارانی از اصفهان و تهران و ریاست مجتمع رعد (یافت آباد) یعنی آقایان سلطان زاده، آتشک و مطهری و خانم پهلوانی و مدیریت دفتر فرهنگ معلولان قم (علی نوری، محمد نوری) افتتاح شد. بعدازظهر این روز مراسمی در محل ساختمان جدید برگزار شد. و بعد از نماز مغرب و عشاء در سرای عطار در خیابان مسجد سید (کوچه 19) مراسم دیگری جهت هماندیشی، معرفی خدمات، گلریزان و شام برپا شد.
در این مراسم خانم نصر از سختیهای راه تا کنون و از خاطرات برجسته گفت، آقای دردشتی عضو هیئت امنای کودکان بهشت ابتدا شخصیت مرحوم طباشیری (صاحب سرای عطار و سازنده آن) را معرفی کرد و گزارشی از آمار معلولان اصفهان و خدمات کودکان بهشت عرضه کرد. در ادامه دکتر فرامرزی عضو هیئت امنای کودکان بهشت از تحولات این انجمن و کارها و خدمات آن گفت و بدهکاریهای انجمن را حدود سیصد میلیون تومان دانست و گفت با نیازهای ضروری دیگر حدود یک میلیارد نیاز داریم.
آنگاه آقای هاشمی از جوانان تحت پوشش انجمن که مشغول رشته دکترای جغرافیا در دانشگاه اصفهان است از مشکلات خودش، اینکه بعد از لیسانس بیکار بوده و نیازهای ضروریاش گزارش داد.
نیز گروه سرود ناشنوایان با اسم «دستان گویا» سرود زیبایی اجرا کردند. مردم بسیار تحت تأثیر قرار گرفتند و بسیاری اشک ریختند.
آنگاه آقای حسن اکلیلی هنرمند تئاتر و سینمای مشهور اصفهانی (معروف به آقای گرفتار) بالای سکو رفت و از خدمات برای معلولین گفت و مراسم گلریزان را اجرا کرد. در مجموع حدود یکصد میلیون تومان جمعآوری شد.
این انجمن، خبرنامه داخلی و سایت فعالی دارد و اخبار فعالیتها را معرفی میکنند.
ملاحظات
1- اگر جزوهای یا یک شماره از مجله داخلی انجمن به این مراسم اختصاص مییافت و کارهای انجمن بیشتر توضیح داده میشد بهتر بود. این انجمن حدود 18 سال سابقه دارد حجم کارهایش به صورت آماری و طبقهبندی شده در کتابچه یا کتابی باید معرفی گردد. حتی بودجههایی که دریافت کرده هم باید معرفی شود.
هر مقدار تشکلهای مردمی، رفتار شفافتر و اطلاعرسانی بیشتر داشته باشند، مردم رغبت بیشتر خواهند داشت و بیشتر جذب شده و کمک میکنند.
به هنگام ورودی بسته فرهنگی داده شد که شامل یک شماره خبرنامه، یک کاتالوگ و فولدر بود. این اقدام بسیار عالی و جالب بود. اما خبرنامه با قلم بسیار ریز در چند صفحه به صورت مصور اطلاعرسانی کرده است. اما فقط سرفصل کارها بیان شده ولی آمارها و اطلاعاتی که میتواند افراد را جذب نماید کمتر مطرح شده است.
2- روحیه مردم اینگونه است که پولی که میپردازند میخواهند ببینند مصرف چه کاری شده و انتظار پاسخگویی دارند. اما مسئولین انجمنها کمتر روحیه پاسخگویی دارند و خود را موظف به جواب دهی نمیدانند.
اگر تشکلها بودجههایی که دریافت میکنند، هر بودجه را در جای خاص مصرف کرده و آنجا را به نام صاحب بودجه بنامند. مثلاً کسی یکصد میلیون کمک کرده، این بودجه برای خرید تجهیزات توانبخشی جسمی مصرف شد و یک اتیکت بالای سر این تجهیزات نصب شود که فلان مبلغ که توسط فلان فرد پرداخت شده این تجهیزات خریداری شده است.
3- بعضی این شیوه گلریزان را دوست ندارند و آن را نوعی تکدی گری میدانند. اگر این شیوه اصلاح شود شاید کمکهای مردم افزایش یابد.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)