مراسم افطاری خيريه رعد با حضور وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعی
مراسم افطاری خيريه رعد با حضور وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعی
در سالروز ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) ضيافت افطاری مجتمع آموزشی نيکوکاری رعد با حضور دکتر دکتر علی ربيعی وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صديقه اکبری مدير عامل، اعضای هيأت مديره، نيکوکاران مجتمع آموزشی نيکوکاری رعد و جمعی از مديران و مسؤولان دستگاه های مرتبط، در اين خيريه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزشی نيکوکاری رعد؛ دکتر علی ربيعی وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعی از خيريه رعد به عنوان يک فعاليت اجتماعی سالم ياد کرد و گفت: در مدتی که وزير شدم و مطالعه پيرامون کار اجتماعی را از منظر اجرا آغاز کردم با اسم مجتمع آموزشی نيکوکاری رعد و الگوی رعد آشنا شدم و الگوی رعد می-تواند به عنوان يک پارادايم فعاليت اجتماعی شامل: نوع فعاليت و نوع نگاه گرداندگان به فعاليتهای اجتماعی تلقی شود، من به خانواده بزرگ رعد تبريک میگويم که خيريه رعد يک فعاليت سالم و قابل الگوبرداری است.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ما در دولت از بهزيستی دولت محور عبور کرديم و به بهزيستی مبتنی بر جامعه توجه داريم و همهی برنامههای خود را بر اساس آن تنظيم کردهايم و اخيراً هم برنامه بهزيستی در خانه را دنبال میکنيم.
وی گفت: اگر قرار است که نسلهای بعدی ما، بچههای ما در همين جامعهای که هستيم، بهتر زندگی کنند و زيست بهتری داشته باشند، بايد برگرديم به سنتهای اجتماعی خودمان با ساخت شفاخانهها، مدارس، مکتبخانهها، کاروانسراها در روزگار قديم و حتی در دنيای مدرن ساختن مدارس جديد ساختن بيمارستانهای بزرگ. ما راهی نداريم جز اينکه خير جمعی را گسترش دهيم، من معتقدم ايران امروز برای بهتر بودن راهی به جز افزايش سرمايههای اجتماعی و گسترش خير جمعی ندارد.
وزير کار تعاون رفاه اجتماعی در خاتمه سخنان خود گفت: از مجموعه خيريه بسيار سپاسگزارم و من مجتمع رعد را مثل خانه خودم دوست دارم و به آن علاقه مندهستم و اميدوارم من هم يک رعدی محسوب بشوم.
در قسمتی از اين مراسم گروه موسيقی سنتی هنرجويان مجتمع رعد با حضور فرناز احمدی، فديا کوهی، امير همتيان، آرزو براتی، مرضيه ديانتفر، حميد-رضا رجبی و اشرف رجبی در صحنه حاضر شدند و چند قطعه موسيقی محلی و سنتی اجرا کردند اين برنامه که با تشويق و استقبال خوب حضار همراه بود، گوشه-ای از توانمندهای خود را به نمايش گذاشت.
در ادامه فيلم کوتاه و مستند “چرا رعد؟” ساخته صابر خواجه دلوی به نمايش درآمد در اين مستند کارآموزان واحد آموزش، دانشجويان مرکز آموزش علمی کاربردی رعد و کارکنان و نيکوکاران خيريه رعد در فضايی صميمی دلايل حضورشان در خيريه رعد و تأثير آن در زندگی فردی و شغلی خود را را بيان کردند.
سپس استاد ابريشمچی از نيکوکاران سرشناس اشعاری از مولانا در وصف کار خير و همدلی و مهربانی برای حضار قرائت کرد که اين شعرخوانی جلوهای معنوی اين مراسم را افزايش داد.
همچنين سونيا هاشمی درباره شيوههای نوين زندگی سالم بر اساس تغذيه سالم و سنتی و داشتن افکار مثبت مبتنی بر مهرورزی با ساير افراد جامعه سخنانی ايراد کرد.
در پايان مهدی عباسنژاد با خواندن دعا و اذان مغرب مراسم را به اوج معنويت رساند و در ادامه احمد توکلی مجری صدا وسيما کمکهای حضار نيکوکار که به امر آموزش رايگان مددجويان اختصاص داده شده بود را با ذکر ميزان اعلام کرد و پايان بخش شب نيلوفری خيريه رعد پذيرايی از ميهمانان حاضر و صرف افطاری نيکوکاران در سال 94 بود.
منبع: سایت شمعدانی، 13 تیر 1394
یکی از بزرگترین مشکلات من تو زندگی که میتونه راحت حل بشه وسیله نقلیه بهینه سازی شده برای معلولینه.
خب من مستقلم از نظر مالی و تهیه این وسیله برام مشکله در حالی که میتونه تو زندگیم تاثیر زیادی بزاره.
فکر کنم بیشتر بچه ها همین مشکل رو دارن