رخداد مذهبی و فرهنگی
رخداد مذهبی و فرهنگی
آثار قرآنی جدید برای روشندلان
مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) در دو دهه اخیر به فعالیتهای قرآنی و تدوین و تولید آثار قرآنی برای نابینایان روی آورده است. به دلیل تبحر و تخصص مدیر محترم آن، آقای محمد عبداللهیان، کارهای عرضهشده استحکام و اتقان لازم را دارند. خانم فهیمه ایزدی مسئول غرفه این مؤسسه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از آثار جدید این مؤسسه خبر داد.
فهیمه ایزدی، درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به معرفی دو نشریه قرآنی بشارت و بینات در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: «نشریه تخصصی بینات اولین نشریه قرآنی به زبان فارسی است و بینات نخستین نشریه قرآنی برای جوانان و نوجوانان است.»
او از اقدام چاب نشریه بینات سفید به عنوان نخستین نشریه ویژه نابینایان در آینده خبر داد و افزود: این نشریه به خط بریل و گویا برای نابینایان و به خط متعارف برای خانواده نابینایان منتشر خواهد شد. این مؤسسه قبلا نشریه سپیدآفرین را به صورت بینایی، بریل و گویا منتشر میکرده است.
خبرگزاری رسا، مرداد ماه 1392
لغو اعزام معلولین به عتبات عراق
حجتالاسلام و المسلمين علی پهلوان، مديركل امور فرهنگی سازمان بهزيستی كشور در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) در خصوص اعزام معلولان و افراد تحت حمايت سازمان بهزيستی به عتبات عراق و مشهد مقدس گفت: با توجه به شرايط امنيتی موجود در عراق و لزوم تأمين امنيت ويژه برای معلولان تحت حمايت سازمان بهزيستی، سفر به عتبات از برنامهها حذف شده است.
وی از اعزام هشت هزار نفر از معلولان كشورمان به مشهد مقدس طی سال جاری خبر داد و گفت: در سال گذشته دوازده هزار نفر به مشهد مقدس اعزام شده بودند؛ در سال جاری نيز هشت هزار نفر به صورت استانی و غير متمركز به زيارت امام رضا(ع) میروند كه بودجه آن تأمين و به استانهای مختلف ارسال شده است.
خبرگزاری بین المللی قرآنی (ایکنا)، جمعه 13 اردیبهشت 1392
حقوق شهروندی معلولین
در جشنواره ملی حضرت علیاكبر(ع) علی همت محمودنژاد در بخش جوان دارای توانمندی خاص، به عنوان نماينده جامعه معلولان كشور گفت: در كشور هر دو سال يكبار به معلولان ويلچر داده شده و مستمری ماهی 40 هزار تومان برای زندگی به آنها پرداخت میشود كه در واقع اين قشر از جامعه. بدون اين مبلغ نيز میتوانند به حيات خود ادامه دهند. اين در حالی است كه به استناد سخنان رييس سازمان بهزيستی، به دليل محدوديت منابع مالی، تنها 400 هزار نفر از جامعه سه ميليونی معلول در كشور، مستمری دريافت میكنند.
محمود نژاد در ادامه سخنان خود گفت: با اشاره به بودجه امسال جشنواره حضرت علیاكبر(ع) در بخش جوان دارای توانمندی خاص، از معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گلايه داريم، چرا كه بودجه امسال جشنواره معلولان را 40 درصد كاهش داده و با توجه به تورم 25 درصدی، بودجه امسال جشنواره در مجموع، 65 درصد كاهش يافته است.
وی با تاكيد بر اينكه زمينه اشتغال معلولان در سازمانها و موسسات دولتی بهطور مطلوب فراهم نمیشود، ادامه داد: بر اساس مصوبه دولت، معلولان سه درصد حق استخدام در سازمانهای دولتی را به خود اختصاص دادهاند، اما اين امر در سال گذشته و در جريان استخدام 40 هزار نفری در سازمان آموزش و پرورش، به هيچ وجه رعايت نشده است.
خبرگزاری بین المللی قرآنی (ایکنا)، 7 خرداد 1392
رونمایی مجله قرآنی چشم بصیرت
حجتالاسلام مرادرضا رضوی مسؤول مؤسسه محبان امالائمه(ع) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در نشستی علمی- فرهنگی، از انتشار مجله قرآنی چشم بصیرت ویژه نابینایان خبر داد.
این مجله قرآنی، مخصوص نابینایان و به زبان اردو است و دارای مطالب قرآنی و سخنان بزرگان در مورد نابینایان و موفقیت بزرگان نابینا است.
رونمایی از مجله قرآنی چشم بصیرت، به دلیل استقبال و پرشور نابینایان بوده است. نابینایان ما گرچه از نعمت چشم محروم هستند، ولی دارای چشم بصیرتند وچه بسیار نابینایانی که در طول تاریخ انسانهای موفق و بزرگی شدهاند.
این نشست به همت موسسه محبان امالائمه(س) و باهمکاری معاونت فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی فقه در روز پنجشنبه، بیستوهشتم اردیبهشت ماه، در سالن شهید مطهری(ره) مجتمع آموزش عالی فقه در مدرسه علمیه حجتیه قم برگزار شد.
خبرگزاری ایسنا، اردیبهشت 1392
آسانسازی دسترسی نابینایان و کم بینایان به آثار چاپی
تاکنون قانون حق مالکیت آثار چاپی یا قانون کپی رایت شامل افراد دارای اختلالات چشمی هم میشد، اما با تلاشهای وایپو (سازمان بین المللی مالکیت معنوی) این افراد استثنا شدند. این اقدام، قدمی بزرگ در سرنوشت جامعه روشندلان ایرانی و دیگر کشورها است. در سراسر جهان 300 میلیون نفر نابینا و کم بینا وجود دارند که 90 درصد آنها در کشورهای در حال توسعه و کمتر توسعه یافتهاند. از سوی دیگر اکثر اثار چاپی مانند کتب و نشریات متناسب با دانش و فناوری روز در کشورهای توسعه یافته قرار دارند. افرادی با اختلالات بینایی به راحتی میتوانند از آثار منتشره در جهان پیشرفته استفاده کنند.
وایپو در تیر ماه سال جاری کنفرانسی در شهر مراکش در کشور مغرب برگزار کرد و با دعوت اعضا از جمله ایران، در طول دو هفته به بررسی توافقنامه¬ای مبنی بر استثنای قانون کپی رایت برای روشندلان پرداخت. توافق بدست آمده که به امضای کشورهای متقاضی از جمله ایران رسید، کاملاً به نفع روشندلان است.
در سال 2005 یعنی هفت سال قبل، معاهدهای که در واقع الحاقیه بر قانون کپی رایت بود، به ابتکار کشورهای در حال توسعه در دستور کار سازمان وایپو قرار گرفت. این معاهده استثنائاتی برای افراد نابینا و کم بینا در زمینه حقوق کپی رایت قائل میشد و دسترسی آنها را به آثار ادبی و هنری منتشر شده به اشکال مختلف، از جمله کتب صوتی تسهیل میکرد.
بالاخره پس از هفت سال مذاکره و گفت و گو، این معاهده در کنفرانس تیر ماه 92 در مغرب تصویب و به امضاء اعضا رسید.
به موجب این مصوبه تمامی دولتها، کشورها و نهادها باید استثنای مزبور را به نفع افراد روشندل اعمال کنند. نهادهای ذیصلاح به موجب این معاهده میتوانند این آثار را بدون اجازه صاحبان حقوق، به اشکال قابل استفاده برای نابینایان اعم از خط بریل، کتب صوتی و چاپ درشت تبدیل کنند.
خبرگزاری ایسنا، 25 تیر 1392
نمایشگاه فرهنگیـ هنری معلولان به مناسبت روز جهانی معلولان (12 تا 15 آذرماه 1391)
جامعه نابینایان ثامن الائمه، آموزشگاه امید نابینایان با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد، نمایشگاهی با عنوان «کمی باور» به مناسبت روز جهانی معلولان، از یکشنبه تا چهارشنبه (2 تا 15 آذر ماه) در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار کرد.
در این نمایشگاه آثاری شامل کتابهاي بریل، نرم افزارهای ارتباط نابینایان با فضای مجازی، هنرها و صنایع دستی ناشنوایان، نابینایان و معلولان حرکتی عرضه شد. در روز پایانی، از پانزده نفر از معلولان جسمی، نابینا و ناشنوا تجلیل شد.
خبرگزاری ایسنا، 14 آذر 1392
برای نخستین بار در دنیا، قلمزنی نابینایان زنجانی بر روی مس
قلمزن برجسته زنجانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی زنجان، گفت: قلمزنی مس در این استان 900 سال قدمت دارد که استادکاران قلمزنی مس در دورهی صفویه به اصفهان سفر کرده و این حرفه را در آنجا آموزش میدهند و با اهتمام مسئولان اصفهانی به این مهم، صنعت مذکور در اصفهان رشد میکند، اما متأسفانه در زنجان به این هنر اهمیت نداده و این هنر مغفول مانده است.
هماکنون در استان زنجان، توجه ویژهای به این هنر شده و آموزشهایی در سطوح مختلف برای نابینایان در رشته قلمزنی برجسته و سهبعدی و نیز قلمزنی به صورت کندهکاری و قدیمی ارائه میشود. آموزش به نابینایان در این رشته برای نخستینبار در دنیا در استان زنجان محقق شد.
از 2 سال پیش، با حمایت از هنرمندان نابینا، و رفع مشکل بیمه و تأسیس کارگاهی برای آموزش این افراد، همهی علاقهمندان نابینا میتوانند برای آموزش این حرفه اقدام کنند.
خبرگزاری ایسنا، 5 تیر 1392
جمشید سرحدی و کسب مقام دوم در فستیوال نقاشی ناشنوایان در ایتالیا (تیر 1392)
هر سال مسابقات بین المللی نقاشی ناشنوایان در ایتالیا برگزار میشود و ناشنوایان هنرمند و نقاش از همه نقاط جهان میتوانند در این مسابقه شرکت کنند، کشور ایران در طول 25 سال گذشته در این مسابقه شرکت نکرد ولی امسال، با دعوت از کشورمان، جمشید سرحدی به عنوان نماینده ایران شرکت کرد و حایز مقام دوم شد.
سرحدی هنرمند نقاش ناشنوایی است که از سال 1362 با بخش هنری سپاه پاسداران و از سال 1372 با حوزه هنری همکاری داشته و در نقاشی جنگ و هنر انقلاب فعالیت نموده است.
او برای شرکت در این مسابقات تمامی هزینههای رفت و برگشت را تقبل کرد که برای یک ناشنوای هنرمند بسیار سنگین است. از سوی دیگر در مصاحبه با بخش هنری خبرگزاری ایسنا یادآور شد که هیچ تشویق و توجهی به وی از سوی مسئولین و نهادهای مرتبط در ایران نشده و حتی مترجم و رابطی نداشته است.
جمشید سر حدی برای اولین بار بعد از 25 سال با تلاش و فداکاری شخصی، مقام دوم را برای ایران به ارمغان آورد و موجب هیجان وسیعی در فضای این فستیوال شد.
به نظر دفتر فرهنگ معلولین: 1- سفارتخانهها و رایزنیها در کشورهای مختلف در شناسایی فرصتها و تلاش برای اعزام افراد مرتبط به انواع رخدادهای هنری، ورزشی، علمی و غیره به ویژه در عرصه معلولین تاکنون ضعیف عمل کردهاند. 2-نهادهای داخل کشور هم در عرصه معلولین و اعزام آنان به همایشها، سمینارها و دیگر رخدادهای جهانی هنوز دارای تردید هستند. با اینکه معلولین به دلیل هوش وتواناییهای بالایی که در رشتههای مختلف دارند میتوانند نمایندگان سودمندی برای فرهنگ شیعی و ایران باشند. 3-دفتر فرهنگ معلولین این موفقیت را به آقای جمشید سرحدی تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.
خبرگزاری ایسنا، 15 تیر 1392
فیلم لرزانندة چربی در جشنواره ادینبورگ
فیلم «لرزانندهی چربی» منتخب جشنواره بینالمللی فیلم «ساندنس» آمریکا در سال 2013 و اولین فیلم مستقل ایرانی راهیافته به این جشنواره است.
«لرزانندهی چربی» داستانِ تجربههای غیر معمول پدری فربه و پسرِ ناشنوا و زیبایش در تهران امروز است.آنان از دختران جوان اخاذی میکنند و روزگار میگذرانند. تا اینکه ورود زنی جوان و اسرار آمیز که کارش عکاسی مدلینگ است به زندگیشان باعث ایجاد تغییر در روابط این دو و تبدیل آن به ماجرایی سه وجهی میشود.
مجلهی گاردین در مقالهای در مورد «لرزانندهی چربی» مینویسد: شاید طرح فیلم در ابتدا آشنا به نظربرسد (مرد و پسری، زنی را ملاقات و تلاش میکنند توجه او را جلب کنند)، اما با پیش رفتن فیلم، طرح به داستانی متفاوت و از بُعد روانی رازآلود بدل میشود.
به گزارش بخش سینمایی خبرگزاری ایسنا، این فیلم طبق اعلام دستاندرکارانش. به طور همزمان با جشنوارهی ادینبورگ در سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم مسکو و نیز در بخش عشق و آنارشی بیست و یکمین فستیوال آرت فیلم اسلواکی به روی پرده میرود.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، جشنوارهی دوربان آفریقای جنوبی در وبسایت خود، فیلم شیروانی را فیلمی شجاع و بیپروا معرفی کرده است که به شکلی جذاب و مبهم و در عینحال ساختارمند است. فیلم تماشاچیاش را با زبانِ عجیب و غریب ِ سینماییاش درگیر میکند.
در وبسایت جشنوارهی افقهای تازهی لهستان نیز آمده است که هیجانانگیزترین بخش این جشنواره، بخش مسابقهاش است که سعی ِ برنامهریزان و انتخابکنندگان فیلمها بر آن است که فیلمهای نامتعارف و بکر را انتخاب کرده و آثاری را از میان صدها اثر راه یافته به جشنواره انتخاب کند که نوعی تازه از بیان در ساخت آنها به کار رفته باشد.
این وبسایت فیلم لرزانده چربی را فیلم ایرانی ِ غیر ایرانی مینامد و آن را سوررئال، ابزورد و آلترناتیو میخواند و میگوید، محمد شیروانی در این فیلم مرزهای واقع گرایی را شکسته و داستانی را بازگو میکند که بر مرز رویا و بیداری حرکت میکند.
بنابراین گزارش، لرزانندهی چربی داستانِ تجربههای غیر معمول پدری فربه و پسرِ ناشنوا و زیبایش در تهران امروز است. فیلم لرزانده چربی تاکنون در جشنوارههای بینالمللی از جمله ساندنس، روتردام، کپنهاگ ،ادینبورگ، مسکو و اسلواکی شرکت کرده و ببر طلایی جشنواره ی روتردام 2013 برای بهترین فیلم گرفته است، در ماه جولای ( تیر 1392) نیز در بخش مسابقهی سی و چهارمین جشنوارهی بینالمللی فیلم دوربان آفریقای جنوبی (Durban International Film Festival) و نیز بخش مسابقهی جشنوارهی بینالمللی فیلم افقهای تازهی لهستان (New Horizons International Film Festival) و نیز جشنوارهی بینالمللی فیلم «اودِسا»ی اوکراین (Odessa International Film Festival) حضور داشته و البته طبق اعلام دستاندرکارانش تاکنون موفق به نمایش در ایران نشده است.
خبرگزاری ایسنا، 31 تیر 1392
بزرگداشت بتهوون در محل اولین اجرای سمفونی نهم
به گزارش ایسنا محل اولین اجرای سمفونی نهم بتهوون در منطقه وست مینیستر لندن با نصب یک پلاک افتخاری مزین شد. لودویگ ون بتهوون Ludwing Van Beethoven، آهنگساز برجسته و ناشنوای آلمانی در 1770م چشم به جهان گشود و در 1827م درگذشت. او از بیست سالگی به ضعف شنوایی و به تدریج ناشنوایی دچار گردید؛ یعنی بیشتر سالهای عمرش را کم شنوا و ناشنوا بود. با این حال با تلاش خستگی ناپذیر در رشتهی مورد علاقهاش به شهرت جهانی رسید. بهطوری که پس از سالها، اجرای یکی از سمفونیهای او، با نصب نمادی از او تزیین میگردد.
این مکان که اکنون به یک بانک تبدیل شده، پلاک 252 خیابان ریجنت وست مینیستر است که بتهوون سمفونی خود را با الهام از قصیدهای برای شادی سرودهی فردریک شیلر تنظیم کرد.
انجمن فیلارمونیک سلطنتی اولینبار در مارس سال 1825 این قطعه را اجرا کرد. یازدهم اوت، روز رونمایی از این پلاک سبزرنگ است.
بتهوون برای نگارش این سمفونی 50 پوند دستمزد دریافت کرد و در زمان کامل کردن آن در سال 1824 دیگر ناشنوا شده بود. اگرچه 12 سال طول کشید تا قطعه ماندگار بتهوون دوباره روی صحنه اجرا شود، سمفونی نهم همچنان از محبوبترین آثار این آهنگساز آلمانی به حساب میآید.
نظریه دفتر فرهنگ معلولین: نابیناها و ناشنواهای فراوانی در فرهنگ اسلامی خدمات بزرگی در عرصه علوم حدیث، علوم قرآن و دیگر دانشهای دینی داشتهاند ولی هیچ گونه تلاشی برای معرفی آنان نشده است. لازم است سنت و رسم¬هایی مثل بزرگداشت و اهتمام به شخصیتها از غرب آموخته و اجرا شود.
خبرگزاری ایسنا، 20 مرداد 1392
بیان شعر با زبان اشاره برای ناشنوایان
برای اولین بار، شبکه CBeebies از بهار 2013 برنامهای را به روی آنتن خواهد برد که در آن کودکان ناشنوا میتوانند از طریق زبان اشاره، اشعاری را در تلویزیون تماشا کنند.
این برنامه دستهای جادویی نام دارد و این برنامه توسط مجریانی مسلط به زبان اشاره که از زمان تولد ناشنوا بودهاند، اجرا میشود.
براساس آمار انجمن ملی کودکان ناشنوای انگلیس، بیش از 45 هزار کودک ناشنوا در انگلیس وجود دارد. این سریال تلویزیونی توسط کمپانی «ریمارک» تولید میشود که مدیران و کارگزاران آن هم ناشنوا هستند.
نظریه دفتر فرهنگ معلولین: 1-شعر فارسی که از جذابترین اشعار در جهان است را میتوان با زبان اشاره اجرا نمود. 2-اجرای چنین پروژههایی علاوه بر تأثیرات فرهنگی و اجتماعی، موجب ایجاد اشتغال در جامعه معلولین میشود.
خبرگزاری ایسنا، 9 اسفند 1391
خواندن ونوشتن نت¬های موسیقی توسط نابینایان
نابینایان مشتاق موسیقی، با کمک دو برنامه رایانهای جدید میتوانند به راحتی نتهای موسیقی را بخوانند و بنویسند. برنامه Lime Lighter یک متن موسیقی دیجیتالی قابل خوانش را برای افراد کمبینا تولید کرده و برنامه Goodfeel، یک مترجم نت موسیقی به بریل است.
برنامه Goodfeel به معلمان و سایر موسیقیدانان اجازه داده تا در هر متن موسیقی وارد شده را بدون نیاز به آگاهی از دانش بریل، برای دانشآموزان به حروف بریل تبدیل کند.
بیل مککان، موسس و مدیر شرکت نقاط رقصان که طراحی این فناوری جدید را برعهده داشته، پیش از این یک نوازنده حرفهای جاز و ترومپت کلاسیک بوده و از زمان کودکی به دلیل مشکل بینایی هیچگاه نتوانسته بود نسخه چاپی موسیقی را بخواند. او با تلاش فراوان و استفاده از تجربههایی که در زمینه تبدیل بریل به متن و متن به بریل شده بود، این برنامه را آماده و عرضه کرده است.
خبرگزاری ایسنا، 9 اسفند 1391
پيام آيتالله صافي گلپايگاني به مسابقات سراسري قرآن معلولان
به مناسبت برگزاري بيست و هفتمين دوره مسابقات سراسري قرآنکريم ويژه نابينايان و اولين دوره مسابقات سراسري قرآن کريم ويژه معلولان جسمي، پيامي از سوي حضرت آيتالله صافي گلپايگاني صادر شد.
حضرت آيتالله لطفالله صافي گلپايگاني، در پيامي به بيست و هفتمين دوره مسابقات سراسري قرآنکريم ويژه نابينايان تصريح کرد: از حرکتهاي بسيار اميدبخش و سازنده که برکات معرفتي و تربيتي و اجتماعي آن، جامعه را به سوي درجات رفيع معنوي و ارزشهاي والاي انساني سير ميدهد، گرايش مردم به خصوص نسل جوان براي آشنايي قرآن کريم و معارف و هدايتهاي اين کتاب بزرگ آسماني است.
در بخش ديگري از اين پيام آمده است: يکي از حقايق مهم قرآن اين است که مخاطب خطابات عامه قرآني، همه مردم و افراد مؤمن هستند و اختصاص به صنف يا نژاد خاص ندارد و معلول را مانند سالم و نابينا را مانند بينا مورد خطاب قرار داده است.
وي در اين پيام خاطر نشان کرد: نعمتهاي روحي، معنوي و اخروي نصيب همه و هر کس که لياقت آن را داشته باشد ميشود؛ هر چند از نعمتهاي جسماني و تواناييهاي بدني محروم باشند.
اين مرجع تقليد در ادامه افزود: برنامههاي قرآني و اقدام به گسترش قرآن بين معلولان مؤمن و عزيز، بسيار قابل تقدير و اقدامي قرآني است.
حضرت آيتالله صافي گلپايگاني در پايان ابراز اميدواري کرد و گفت: در پرتو تمسک به ثقلين(قرآن و عترت) ملت و جامعه اسلامي همواره به جايگاه رفيع علم و عمل و رشد و معرفت نائل شود و با الهام از اين دو سرمايه نفيس، فرهنگ قرآني در جامعه ما و ديگرکشورهاي اسلامي حاکم شود.
خبرگزاری رسا، مرداد 1392
«صفحه با معلولین»، صفحه ویژه معلولین در روزنامه اطلاعات
رضا عبداللهی اولین کسی است که صفحهای ویژه برای افراد معلول در ایران، در روزنامه اطلاعات منتشر کرد. او بنیانگذار سنتی است که گرچه نتوانست رسانههای دیگر را درگیر کند، اما این اقدام وی نخستین قدم در ارتباط رسانههای مکتوب با افراد معلول بود.
عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار رسانه خبرگزاری ایسنا، با اشاره به چگونگی شکلگیری این رخداد توضیح داده است. به همت او، در مهرماه 1371 صفحهی ثابتی به نام با معلولین در روزنامهی ایجاد شد، اختصاص صفحهای ویژه و مستقل به مسائل افراد معلول در یک روزنامهی سراسری، نخستین تجربه در تاریخ مطبوعات ایران محسوب میشود.
شش سال، یعنی تا پیش از سفر اجتنابناپذیرش به خارج از کشور – مسوولیت ادارهی این صفحه را بر عهده داشت. او با همراهی و همدلی افراد معلول و کارشناسان حوزهی توانبخشی و علوم مرتبط توانسته بود. صفحهای خواندنی و جذاب عرضه کند. بعد از او با کوششهای خستگیناپذیر و اقدام حرفهای دوست و همکارش، دکتر نگین حسینی فعالیت صفحه ادامه یافت و اکنون نیز به حیات خود ادامه میدهد.
صفحهی «با معلولین» ویژگیها و راهبردهای مختلفی متناسب با طیف مخاطبان خاص و عمومی داشته است. از یک طرف، درپی ایجاد امکان مشارکت فراگیر و بدون استثنای همهی افراد معلول و سازمانها و تشکلهای مربوط به آنها است، و از طرف دیگر، درصدد است تا نگرش عمومی جامعه را نسبت به پدیدهی معلولیت و افراد معلول بهگونهای مثبت تغییر دهد و آنها را با مسائل و مشکلات بزرگترین اقلیت جامعه آشنا کند. آشنایی با نحوهی پیشگیری از بیماریها و انواع معلولیتها، از دیگر اهداف این صفحه از روزنامه اطلاعات است.
انتشار صفحه «با معلولین» برکات و ثمرات زیادی برای افراد معلول درپی داشته است، که چاپ صفحات مشابهی در روزنامههای دیگر و انتشار مجلهی «حرکت» به صاحب امتیازی و مدیرمسوولی آقای عبداللهی، از آن جمله است.
خبرگزاری ایسنا، 19 مرداد 1392
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.