مناسب سازی در آینه رسانه ها
مناسب سازی در آینه رسانهها
ساخت ویلچر شنیدار با ساختار موتور سیکلت در کشور
محمدرضا میرزاده، مخترع این ویلچر هدف از طراحی این ویلچر را آسایش معلولان و حل مشکلات حرکتی آنها جهت عبور از موانع دانست که این مساله در روحیه معلولان بسیار تاثیرگذار است.
وی در خصوص مزایا و تواناییهای ویلچر ساخته شده اظهار کرد: ویلچر شنیدار با ساختار موتورسیکلت قادر است از تمام موانع از جمله پلهها، جویها، شیارها به عرض 50 سانتیمتر به راحتی عبور کند. همچنین با داشتن صندلی خودکار، معلول شیبها را حس نمیکند. این ویلچر در صورت نبودن موانع مانند یک وسیله نقلیه موتوری عمل میکند و با سرعت 12 کیلومتر ساعت میتواند مسافتی طولانی را طی کند.
این مخترع در خصوص مشخصات فنی این ویلچر گفت: ویلچر ساخته شده مجهز به چرخ لاستیکی و شنی (چرخ مخصوص در تانکها که میتواند از موانع عبور کند) و دارای چهار دنده اتوماتیک است.
نظریه دفتر فرهنگ معلولین: مناسب¬سازی فقط به اصلاح معابر نیست، بلکه وسایل تردد معلولین هم باید به روز شود. چنین وسایلی می¬تواند تردد معلولین را آسان نماید.
خبرگزاری ایسنا، 9 مرداد 1392
احداث نخستین بوستان ویژه جانبازان و معلولان در غرب پایتخت
سعید طلوعی، شهردار منظقه 5 با اشاره به اهمیت توجه به مسایل و مشکلات جانبازان و معلولان گفت: همزمان با برنامههای منطقه درتوسعه سرانههای فضای سبز احداث بوستان ویژه جانبازان به عنوان یکی از ضروریات مورد نیاز درسطح منطقه دردستورکار قرارگرفت.
این بوستان با بهره گیری از نظرات کارشناسان سازمان بهزیستی و درنظرگرفتن نیاز همه معلولیتها وجانبازان طراحی شده است وبطور حتم مکانی منحصر بفرد برای این اقشار میشود.
رمپ ورودی این بوستان برای تردد معلولان و جانبازان و نصب مجموعه وسایل بدنسازی مناسب جانبازان و معلولان، نمازخانه، آلاچیق برای استراحت، میزهای شطرنج شیشه ای، از جمله برنامههای پیش بینی شده است.
وی همچنین از اجرای طرح مناسب سازی اماکن تفریحی وآموزشی منطقه برای تردد معلولین وجانبازان گفت: با هماهنگی به عمل آمده واجرای طرحهای اصلاح هندسی بیش از300تقاطع برای ترددمعلولین مناسب سازی ومابقی نیز دربرنامههای ترافیکی سالجاری پیش بینی شده است.
خبرگزاری ایسنا، 8 مرداد 1392
مناسبسازی مسجدالحرام برای سالمندان و معلولین
پروژه ساخت طبقه دوم مسجد الحرام که ویژه طواف سالمندان و معلولان است در موسم حج آماده بهرهبرداری شد. با ساخت این پل معلق، گنجایش صحن مسجد برای نمازگزاران افزایش خواهد یافت.
یکی از مسوولان ناظر بر پروژه ضمن تاکید بر تکمیل نهایی این طرح تا پایان هفته، اعلام کرد: شرکت مهندسی مسوول پروژه با افزایش تعداد کارگران سرعت پیشرفت کار را تا چندین برابر بالا برد.
در همین راستا دکتر «عبدالرحمان بن عبدالعزیز السدیس»، مدیرکل امور مسجدالحرام و مسجدالنبی گفت: پل معلق طوافکنندگان با اجرای جزئیات پایانی آن به زودی آماده بهرهبرداری است. با افتتاح این پل، گنجایش مسجد الحرام 1500 نفر افزایش خواهد یافت.
خبرگزاری ایسنا، 1 مرداد 1392
گیلان، برترین استان کشور در مناسبسازی محیط برای معلولان
کیانوش کوچکینژاد مدیرکل بهزیستی گیلان اظهار کرد: بر اساس نتایج ارزیابیهای بعمل آمده از سوی دبیرخانه ستاد مناسبسازی کشور، گیلان رتبه اول مناسبسازی فضاهای شهری و روستایی برای معلولین را در سال 1391 کسب کرد.
وی گفت: در سالهای گذشته توانستیم با مذاکرات و پیگیریهای متعدد مفاهیم مناسبسازی را برای بسیاری از مدیران و مسئولین استانی تشریح کنیم و در این راستا، آنان در برنامههای عمرانی و پروژههای خود جایگاهی را برای مناسبسازی قائل شوند.
کوچکینژاد، شهرداریها را یکی از نهادهایی دانست که میتواند در مناسبسازی بسیار موثر باشد دانست و تصریح کرد: هماکنون شهرداریها در پیادهروها، پارکها، خیابان و محل عبور نابینایان، سطوح شیبدار و وسایل کمکیای را برای عبور ویلچر و افراد دارای ناتوانی جسمانی قرار داده و بسیاری از بانکها و ادارات، راههای دسترسی آسان معلولین از خدمات را فراهم کردهاند.
مدیرکل بهزیستی گفت: مناسبسازی عزم و ارادهای در مسوولان میخواهد و در بسیاری از موارد شاید هزینهای برای ایجاد آن نباشد، بلکه تنها تغییراتی را میطلبد.
خبرگزاری ایسنا، 31 تیر 1392
ساخت پله نورد (پله پیما) برای حمل بار و ویلچر معلولین
مخترع جوان کشورمان موفق به طراحی دستگاه پله نورد شارژی با قابلیت حمل بار و معلولان شد. امین کشاورز، کارشناسی عمران اظهار کرد: با مشاهده مشقتهای عبور و مرور معلولان و همچنین دشواری حمل بارهای حجیم و سنگین توسط کارگران، به خصوص در مسیرهای صعبالعبوری مانند پلهها و راهپلهها و نیاز به نیروی انسانی که نیاز به هزیمه و زمان زیادی دارد، تصمیم گرفتم تا با به کارگیری سادهترین تکنیکها و سیستمهای مکانیکی و حرکتی و همچنین ارزانترین ادوات و تجهیزات موجود در بازار، دستگاهی پلهرو را اختراع کنم.
ویژگی دستگاه شارژی حمل بار و معلولان، پلهنوردی به واسطهی ابتکار چرخهای خاص و نوین دستگاه است که به هیچ سازه یا ادواتی مثل نرده یا دیواره کنار پلهها متکی و وصل نیست و خودرو است. این دستگاه قادر به حمل وزنهای تا محدوده وزنی 150 کیلوگرم یا بیشتر و یک یخچال بزرگ است.
خبرگزاری ایسنا، 30 تیر 1392
عینک کتابخوان
تیم دانشجویی دانشگاه بینالمللی فلوریدا، یک جفت عینک منحصربه فرد طراحی کرده که میتواند زندگی نابینایان را دستخوش انقلاب کند. این سیستم جدید نابینایان را قادر میسازد در کتابخانه قدم بزنند، یک کتاب را بردارند و آن را بخوانند.
مفهوم Eyetalk این هفته یکی از مفاهیم حاضر در مرحله نیمهنهایی رقابت رهگیری دانشگاه بینالمللی فلوریدا در چالش طرح تجاری میامی هرالد بود.
استفاده از این جفت عینک چشمی و اجزای سبکوزن آن به کاربران نابینا امکان دسترسی به ماده چاپشده حین قدمزدن در یک مغازه یا کتابخانه را میدهد. سیستم جدید که هنوز در مرحله طراحی است، قابل حمل بوده و میتواند بدون اتصال به اینترنت عمل کند.
نسخههای آتی Eyetalk بازارهای جهانی را هدف قرار خواهند داد و به کاربران امکان شنیدن اطلاعات به یکی از چندین زبان موجود را میدهد.
خبرگزاری ایسنا، 25 فروردین 1392
تولید گوش از غضروف دنده، برنامه آینده محققان برای یک بیمار
جراحان انگلیسی قصد دارند با استفاده از غضروف دنده، یک جفت گوش برای بیمار فاقد گوش تولید کنند. کایران سورکین بصورت مادرزادی ناشنوا و فاقد گوش بوده و تنها نرمههای کوچکی در قسمت گوش خارجی وی دیده میشوند. این پسر بچه هشت ساله تاکنون تحت چند عمل جراحی قرار گرفته و با کمک سمعک، بخشی از شنوایی خود را بدست آورده است.
اکنون تیم جراحی بیمارستان گریت اورموند قصد دارند با استفاده از غضروف شش دنده بیمار، یک جفت گوش طبیعی ساخته و به وی پیوند بزنند.
دکتر نیل بالسترود سرپرست تیم جراحی پلاستیک تأکید میکند: با کمک غضروف دنده خود بیمار، قالبی به شکل گوش طراحی میشود که درون یک پوشش زیر پوست پیوند زده میشود؛ سپس با کمک یک دستگاه مکنده، قالب بیرون کشیده شده و پوستی روی آن قرار میگیرد. انجام عمل جراحی پیوند گوش برای اوایل سال 2014 میلادی برنامه ریزی شده است.
خبرگزاری ایسنا، 16 مرداد 1392
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.