حسین عبدالملکی
حسین عبدالملکی
negahkerd.blogfa.com
Abdolmaleki22@yahoo.com
نابینا، تاریخ تولد: 1363
سوابق تحصیلی
کارشناسی علوم اجتماعی (پژوهشگری اجتماعی) دانشگاه تهران از 1381 تا 1385
کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه تهران از 1385 تا 1388
عنوان پایان نامه
«بررسی تطبیقی عوامل موثر بر رضایت یا عدم رضایت شغلی معلمان مدارس نابینایان تهران»، با راهنمایی دکتر سید ضیاء هاشمی، تاریخ دفاع: مهر ماه 1388، با نمره 19
کارشناسی ارشد مدیریت امور فرهنگی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از 1389
«او در یکی روزهای اردیبهشت ماه 1363 در خانواده ایی روستایی و نسبتاً متوسط، در قریه ایی از توابع شهرستان قروه متولد شد، فرزند اولی که خانواده نامش را حسین نهادند. هنوز چهار سال از عمرش نگذشته بود که حادثهای اندوهناک خانوادهاش را شدیدا متاثر ساخت. مسئلهای تأسف آور که انگار حسین تا آخر عمرش باید با آن دست و پنجه نرم کند».
این چند جمله دیباچه نوشتاریست که «حسین عبدالملکی» سال دوم راهنمایی، و در کلاس انشاء –که موضوع آن نوشتن زندگینامه خود از دید شخص سوم بود- توصیف زندگی خود را با آن آغاز کرده بود. زندگینامهای که بسیار مورد توجه معلم انشاء وقتش (فرهنگ عبدالملکی) قرار گرفته و او را به نوشتن و باز هم نوشتن تشویق کرد و این سرآغازی بود که وی هرگز قلم را زمین نگذارد.
حسین عبدالملکی دوره آمادگی و پنج سال ابتدایی را در مدرسه استثنایی «شفا» در شهرستان قروه و دوره راهنمایی خود را در مدرسه راهنمایی «شهید مطهری» روستای قلعه و از توابع همان شهرستان گذراند. و ضمن شاگرد اولی در هر سه سال دوره راهنمایی، در فعالیتهای فوق برنامه و جنبی فراوانی هم شرکت نموده و حضوری فعال داشت. که از آن جمله میتوان به برنده شدن در چند مسابقه مقاله نویسی و داستان نویسی دانش آموزی در سطح شهرستان و استان، مقام دوم حفظ جزء سی در دارالقرآن شهرستان قروه در سال اول راهنمایی، مقام دوم قرائت در مسابقات قرآن دانش آموزی در سال دوم و سوم راهنمایی در سطح شهرستان و مقام اول اذان در سطح شهرستان در سوم راهنمایی، راه اندازی گروه تواشی مدرسه، مقام اول حفظ و مقام دوم معارف در جشنواره شکوفههای قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی غرب کشور و… اشاره نمود. او امتحانات نهایی سوم راهنمایی را با معدل 55%19 گذراند.
مقطع متوسطه را در مدرسه نابینایان «شهید محبی» در تهران و دوره پیش دانشگاهی را در واحد پیش دانشگاهی «علی بن موسیالرضا» باغ فیض منطقه 5 تهران سپری کرد. که در مقطع پیش دانشگاهی نیز با معدل 46%19 در بین دانش آموزان هر سه رشته (انسانی، تجربی و ریاضی) پیش دانشگاهی فوقالذکر، شاگرد اول شد.
وی پس از شرکت در کنکور سراسری در سال 1381، در دانشگاه تهران و در رشته پژوهشگری علوم اجتماعی پذیرفته شد. در سال 1385 نیز ضمن فارغالتحصیل شدن از دوره کارشناسی، به مقطع کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی همان دانشگاه راه یافت. مهر سال 1388 با دفاع از پایان نامه خود تحت عنوان «بررسي تطبيقي عوامل مؤثر بر رضايت يا عدم رضايت شغلي معلمان مدارس نابينايان تهران» فارغالتحصیل گردید. در همان سال در کنکور رشته مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی دانشگاه آزاد شرکت نموده و در گرایش مدیریت امور فرهنگی واحد علوم تحقیقات تهران پذیرفته شد.
وی از سال 1388 تا 1390 ضمن نگارش مقالاتی در سایتها و مجلات مختلف و تدریس در دانشگاه، به طراحی، برگزاری و تدریس چندین کارگاه در زمینه معلولین از جمله «روش پژوهش ویژه نابینایان با رویکرد کاربردی»، «آموزش مهارتهای زندگی نابینایان با رویکرد اجتماعی – فرهنگی»، «آموزش مهارتهای زندگی ناشنوایان با رویکرد اجتماعی – فرهنگی» و.. همت گماشت، که برخی از آنها برای اولین بار در کشور عملیاتی شدهاند.
عبدالملکی در موازات شرکت فعال در دورههای آموزشی – پژوهشی و کارگاهها و همایشهای بسیار و نیز پرداختن به برخی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، به انجام مشاوره در زمینه آسیبهای اجتماعی – فرهنگی و امور معلولین اشتغال دارد. علایق مطالعاتی و تحقیقاتی وی در زمینههایی همچون روش شناسی و روش پژوهش، مطالعات رسانه و فضای مجازی، سیاستگذاری فرهنگی، جامعه شناسی معلولیت، بررسی مسایل اجتماعی و فرهنگی و جامعه شناسی زنان و خانواده می باشد.
تنها در یک سال اخیر در کنار چندین عنوان مقاله ترجمه شده، بیش از بیست مقاله توسط وی در سطوح مختلف چاپ، و در همایشها و کنگرههای ملی و بینالمللی ارایه گردیده است. از افتخارات وی، «کسب مقام سوم انتخاب جوان برتر دارای توانایی خاص جشنواره حضرت علی اکبر (ع) (در سطح کشور)، در محور علمی – پژوهشی، خرداد 1391»، «دریافت لوح تقدیر نخبه معلول استان کردستان از سوی سازمان بهزیستی استان، آذر 1387»، «دریافت تندیس و لوح تقدیر (کسب مقام اول در بخش مقاله نویسی)، همایش منطقه ایی، حجاب و عفاف در آیینه رسانه، شهرستان دهگلان، تیر 1391»، «دریافت تندیس و لوح تقدیر (کسب مقام اول)، کنگره ملی شهدای زن کشور، سنندج، آذر 1391»، «دریافت لوح تقدیر مقاله برگزیده، (به انتخاب هیئترئیسه کنگره)، دومین کنگره پیشگامان پیشرفت، تهران، آذر 1391»، «دریافت تندیس و لوح تقدیر در بخش علمی و پژوهشی، (جز پنج برگزیده)، دومین همایش بینالمللی تجلیل از طلایهداران حجاب و عفاف، اصفهان، بهمن 1391»، «دریافت لوح تقدیر مقاله برگزیده، (به انتخاب هیئترئیسه کنگره)، سومین کنگره پیشگامان پیشرفت، تهران، اردیبهشت 1392»، «دریافت لوح تقدیر مقاله برگزیده، (همایش ملی خانواده، جوان و زندگی سالم)، شهرستان مهدی شهر، تیر 1392» را میتوان نام برد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.