آیین اختتامیه چهارمین رویداد توان تک برگزار شد
آیین اختتامیه چهارمین رویداد توان تک برگزار شد
اختتامیه چهارمین رویداد توان تک با حضور مدیرعامل و اعضای هیاتمدیره مجتمع رعد، ریاست مرکز علمی کاربردی رعد، اله طاهری از مدیران وب سایت دکتردکتر و مدیران تیمهای برگزیده با رعایت فاصله اجتماعی دوران کرونا در سالن همایش رعد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع رعد؛ دکتر هاجر حکیمی مدیرعامل مجتمع رعد طی سخنانی کوتاه با قدردانی از برگزارکنندگان چهارمین دوره توان تک در مجتمع رعد و ششمین دوره الکام استارز گفت: با شرایطی که در دوران کرونا شاهد آن هستیم استقبال و حضور تیمهای شرکتکننده و ایدههای مطرحشده جای شگفتی دارد؛ این اتفاق بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است که باید به آن توجه ویژه داشته باشیم.
وی با ابراز امیدواری برای پربارتر بودن توان تک در دوره های آینده افزود: با برنامهریزیهایی که انجامشده، مجتمع رعد در آینده از استارت آپ ها و ایدههای مؤثر در حوزه معلولیت حمایت خواهد کرد.
همچنین مهندس شاهین طبری از بنیانگذاران این رویداد با اشاره به تاریخچه شکلگیری توان تک گفت: توان تک فرصتی برای افراد دارای معلولیت است که نشان میدهد در حوزه تکنولوژی و فناوری این افراد میتوانند مثل رشته های ورزشی شانس برابر با دیگران برای فعالیت داشته باشند. من بسیار خوشحالم که توان تک عرصهای برای درخشش افراد دارای معلولیت شده است. ما در حال حاضر افراد دارای معلولیتی داریم که در کسبوکارهای آنلاین دارای جایگاهها و سمتهای خیلی ویژه هستند.
در ادامه رضا سخن سنج مدیر روابط عمومی مجتمع رعد با دعوت از مدیران مجتمع و مرکز علمی کاربردی رعد و خانم طاهری از مدیران وب دکتردکتر حامی مالی این رویداد نتایج داوری چهارمین رویداد توان تک در سال 1399 را اعلام کرد.
در چهارمین رویداد توان تک در بخش جایزه مسئولیت اجتماعی رعد؛ هیاتداوران جایزه این بخش را به گروه سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران از شرکت فیروزه به دلیل تلاش مستمر و چشمگیر در حوزه آموزش و تغییر نگرش اهدا کرد؛ در این بخش شرکت های توسعه صنعتی ایران و تپ سی حضور داشتند.
دکتر رعنا ایمانی مدیر روابط عمومی شرکت فیروزه پس از دریافت تندیس مسئولیت اجتماعی رعد گفت: هر تلاشی که ما در این راه انجام داده ایم، کارهایی بوده که با همکاری تکتک همکارم در شرکت فیروزه انجامشده است.
در بخش استارت آپ های برتر، استارتآپ تمرینات ورزشی ویژه افراد با آسیب نخاعی به مدیریت دکتر فریبا محمدی مقام اول؛ اپلیکیشن مای رمپ به مدیریت مهندس محمدعلی فیروزان مقام دوم و وبسایت رادیوتوان به مدیریت زهرا خاناف مقام سوم را کسب کردند. همچنین به برگزیدگان این بخش جایزه نقدی، تندیس، لوح سپاس و امکان استفاده از فضای کار اشتراکی مرکز تابش رعد اهدا شد.
در بخش خانواده نمونه، خانم منیژه زینلی مادر بزرگوار مهدیه رستگار از کارآموختگان مجتمع رعد منتخب هیاتداوران بودند که تندیس و لوح سپاس توان تک با همراهی آقای رستگار پدر خانواده به ایشان اهدا گردید.
تندیس سفیران توانمندی نیز به غنچه استوار نیا، هستی صادقیتبار و وحید رجبلو اهدا شد؛ سفیران توانمندی شاخصترین افراد دارای معلولیت هستند که با حضور مستمر در شبکههای اجتماعی از حقوق افراد دارای معلولیت دفاع میکنند.
در پایان مراسم سید مهدی میرهادی معاون آموزش، اشتغال و توانبخشی خیریه رعد بیانیه هیاتداوران را قرائت کرد.
مهدیه رستگار از گویندگان پرتوان رادیو توان و از کارآموختگان موفق مجتمع رعد اجرای برنامه را بر عهده داشت.
بیانیه هیأت داوران چهارمین رویداد توانتِک
امروز نقش فضای مجازی و خدمات آنلاین در بهبود کیفیت زندگی جوامع بشری انکارناپذیر است و رویداد توانتِک با هدف فراهم آوردن شتاب بیشتر در توسعه فناوریها، اپلیکیشنها و وبسایتهای ارایه دهنده خدمات به افراد دارای معلولیت یا ایجاد شده توسط افراد دارای معلولیت در کنار الکاماستارز 4 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرد. در چهارمین دوره توانتِک، 8 استارتآپ حضور داشتند که علاوه بر شرکت در داوری گروهی استارتآپهای الکاماستارز و کسب نتایج خیره کننده در داوری اختصاصی رویداد توانتِک هم حضور داشتند.
هیأت داوران توانتِک با در نظر گرفتن اهمیت مسأله و کاربردی بودن، قابلیت رقابت و حضور در بازار، فراگیری و الگوی کسب و کار، تک تک شرکتکنندگان را بررسی کرد و در پایان نتایج این دوره را به شرح زیر اعلام کرد: 1- استارتآپ تمرینات ورزشی افراد با آسیب نخاعی به مدیریت سرکار خانم دکتر فریبا محمدی برنده مقام اول، جایزه نقدی، تندیس، لوح سپاس و 6 ماه استفاده از فضای کار اشتراکی مرکز تابش رعد
2- اپلیکیشن مای رمپ به مدیریت جناب آقای مهندس محمدعلی فیروزان برنده مقام دوم، جایزه نقدی، تندیس، لوح سپاس و 4 ماه استفاده از فضای کار اشتراکی مرکز تابش رعد
3- استارت آپ و وبسایت رادیوتوان به مدیریت سرکار خانم زهرا خاناف را برنده مقام سوم، جایزه نقدی، تندیس، لوح سپاس و 2 ماه استفاده از فضای کار اشتراکی مرکز تابش رعد
هیأت داوران ضمن قدردانی از استارتآپهای شرکتکننده در این دوره توانتِک برای موفقیت بیشترشان فضای کار اشتراکی مرکز تابش رعد را بنا به درخواست واگذار خواهد کرد.
همچنین در بخش جایزه مسؤولیت اجتماعی رعد ضمن قدردانی از فعالیت تمام مؤسسات و شرکای اجتماعی مجتمع رعد که در زمینه دسترسپذیری افراد دارای معلولیت تلاش کردهاند، جایزه این دوره را به گروه سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران به دلیل تلاش مستمر و چشمگیر در حوزه آموزش و تغییرنگرش اهدا مینماید.
هیأت داروان ضمن پاسداشت مقام والای مادر که تمام افراد دارای معلولیت مدیون فداکاریهای آنها هستند، جایزه تجلیل از اعضا خانواده توانیاب را به سرکار خانم منیژه زینلی مادر بزرگوار سرکار خانم مهدیه رستگار اهدا می نماید.
همچنین تندیس “سفیر توانمندی” به شاخصترین توانیابانی که در شبکههای اجتماعی حضور مستمر دارند و از حقوق افراد دارای معلولیت دفاع میکنند، اهدا میشود که برگزیدگان این دوره عبارتاند از:
1- سرکارخانم غنچه استوار نیا
2- سرکار خانم هستی صادقیتبار
3- جناب آقای وحید رجبلو
هیأت داوران چهارمین رویداد توانتِک مرکب از: سرکار خانم دکتر مریم رسولیان، سرکار خانم دکتر هاجر حکیمی، جناب آقای مهندس رحمان علاقهبند، جناب آقای مهندس شاهین طبری، جناب آقای رضا سخنسنج و جناب آقای سید مهدی میرهادی، امیدوارند با بهرهگیری از نتایج ارزشمند این دوره، شاهد موفقیتهای بیشتر شرکتکنندگان در دورههای بعدی رویداد توانتِک باشند.
هیأت داوران چهارمین رویداد توانتِک، بهمن 1399
منبع: سایت مجتمع رعد، 28 بهمن 1399
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.