معرفی کتاب “هنر درمان”
هنر درمان
دکتر اروین د. یالوم (متولد 1931) استاد روان پزشکی دانشگاه استنفورد است. چهار تا پنج دهه به درمان بیماران پرداخت و در نهایت به روش و تجربه جدیدی دست یافت که آن را روان درمانی یا Gaift of Therapy نامید. این کتاب آخرین اثر یالوم است که به فارسی ترجمه و با مشخصات زیر چاپ شده است:
هنر درمان: نامهای سرگشاده به نسل جدید روان درمانگران و بیمارانشان، اروین د. یالوم، ترجمه سپیده حبیب، تهران، چاپ اول: 1389، 288ص. چاپ چهاردهم: 1396.
این کتاب با استقبال وسیع همراه بوده است و متن انگلیسی آن دارای این مشخصات است:
The Gaift of therapy: an open letterto a new generation of therapists and their patients, Irvin D. yalom, 2002.
مطالب این کتاب در 83 قسمت تنظیم شده است. این مباحث درباره رابطه بیمار با پزشک، نوع بیماری و چگونگی درمان آن، استفاده از رؤیا در درمان، توجه به مرگ و زندگی در درمان بیماریها است.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)